Benviguts a la Consultoria de millora i benestar! 

En els temps actuals, com a conseqüència de molts factors que constitueixen la nostra societat i sistema de vida, ens trobem embolicats i patint estats mentals alterats o desequilibrats en major o menor mesura com per exemple l´ESTRÈS, la DEPRESSIÓ, la SOLITUD, la POR, diferents ADDICCIONS, l´OBSESSIÓ, la INCERTESA, l´INSOMNI o l´ANSIETAT entre d'altres.

CÓDICA SERVEIX PER CANVIAR!

Necessitem canviar amb seguretat, sense medicació i sense efectes secundaris nocius el que no funciona en la nostra pròpia persona, modificant els mals hàbits, transformant les reaccions emocionals autodestructives que minen la nostra confiança, la nostra salut i la nostra capacitat superior de ser molt més resilients i positius davant les dificultats.
 

UNA SOLUCIÓ SEGURA ALS TEUS PROBLEMES EMOCIONALS!

Necessitem superar també aquests patrons conductuals, intrapersonals i emocionals amb els que moltes vegades ens auto sabotegem i que finalment, ens fan menys eficients i saludables en les nostres relacions personals, laborals o professionals.
 

 DESENVOLUPAMENT D´HABILITATS!

I si no tenim problemes emocionals, també ajuda a desenvolupar, potenciar i estabilitzar sanament les nostres capacitats, habilitats i qualitats mentals.
 

Contacte 

Teléfono: 678 845 522

E-mail: florencserran@gmail.com

Es poden concertar cites prèvies i aplicar el mètode CÓDICA bé via TELEMÀTICA o bé PRESENCIAL.

 
'Mai vaig imaginar que amb Códica i tota l'experiència, atenció i coneixements de Florenç Serran, podria donar un gir tan inesperat i positiu a la meva vida, resolent moltes confusions de les meves emocions i problemes de relacions personals, amb els meus fills, el meu marit o els meus amistats'.
Laura V. G. - Barcelona
 
'Després d'un munt de tractaments sense èxit amb variades disciplines, i per això ja cansat i decebut, crec honestament que l'encert amb Códica ha estat molt bo i durador. Una cosa que per a res esperava i de veritat, que era molt escèptic a el principi, però quan vaig començar i vaig comprovar en mi mateix tan bons resultats, he acabat realment molt content i agraït'.
Pere M.C. - Bilbao
 
'Quan t'ho expliquen ho veus alguna cosa complex i amb certes reserves. Quan veus que Códica i l'experiència de Florenç Serran treballen per ajudar-te, crec sincerament que es superen moltes barreres emocionals i tot flueix, et sents amb més harmonia. He millorat molt emocionalment i com em relaciono amb mi mateixa, amb els altres i les circumstàncies que he de fer front diàriament. Em sento realment forta, afortunada i capaç de millorar per mi mateixa la meva pròpia vida, que no és poc'.
Montse F.L. - Valencia
 
'Quan miro enrere i el que vaig deixar de negatiu i frustrant en el meu, gairebé no ho puc creure ... enormement agraïda a Florenç Serran i el mètode Códica'.
Isabel L.I. - Madrid
 
Testimoni de Luis en YouTube:
 
Testimoni de Katarina en YouTube:
 
Testimoni de María en YouTube:
 
 
 
                                              

 

Contáctame