Des de fa més de 25 anys, porto dedicat a la consultoria relacionada amb la transformació i evolució de la ment, les seves emocions, sistemes conductuals, mètodes de superació personal, etc., i que avui en dia solen conèixer-se més com Counselor, Mentoring, Coaching i Mindfulness tant per a persones individuals, com per a diversos col·lectius en àmbits associatius, professionals o empresarials. Perícia judicial en psicologia aplicada en neurociències. Amb àmplia formació i diversos Màster especialitzats en psicologia, neuropsicologia clínica i neuropatologia.

Doctor "honoris causa" avalat per vuit universitats i deu entitats educatives d'alt nivell
 
Això m'ha permès tenir una enorme experiència i coneixement de diversos enfocaments que treballen la ment, la motivació, la resiliència i una sèrie de paràmetres molt especialitzats, que aconsegueixen aflorar el millor de cada persona o col·lectiu, superant inèrcies, hàbits convertits en seqüències ineficients i punts de referència emocionals, cognitius i intrapersonals equivocats, que ens fan prendre decisions i gestionar la nostra vida o relacions amb els altres, de forma errònia o conflictiva.
 

La unió de 25 anys d'experiència a l'mètode CÓDICA

 
Sumant la meva experiència per més de 25 anys a l'mètode CÓDICA, havent rebut la formació oficial d'aquest mètode pel seu creador, el Dr. Moisès Goiz, crec poder aportar de manera SEGURA, FIABLE y única, un enfocament profund d'un mètode tan eficaç, assistit per neurociències i a través d'un sistema d'entrenament excepcionalment eficient per reprogramar, reestructurar i revertir, molts dels nostres sistemes erronis de percepció mental, emocional, relacional i els circuits neuronals equivocats.
 
Ofereixo els meus serveis com a Consultor acreditat de l'mètode CÓDICA.
 

FLORENÇ SERRAN

Consultor de CÓDICA

Creador de l´mètode M.E.T.

 

 
 

Contáctame